Slagerij Smit

Slagerij Smit

Slagerij Smit

Afbeelding

(H)eerlijk vlees

Wij bieden u geselecteerd vlees van eigen runderen, opgegroeid op Friese bodem. Met zorg en toewijding zorgen wij ervoor dat al ons vlees van optimale kwaliteit is. Vers en smaakvol en gecombineerd met een goed bereidingsadvies en naar keuze een menusuggestie op maat.

​​​​​​​

SLACHTEN

Heeft u speciale wensen? Als ambachtelijke slager maken wij uw huisslachting geheel diepvries klaar. In overleg kunnen wij vervolgens het ideale pakket voor u samenstellen, het vlees wordt nauwkeurig verpakt en geëtiketteerd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!!


WORSTMAKERIJ

Wekelijks maken wij vele worstsoorten en vleeswaren in onze worstmakerij. Alle producten worden gemaakt van verse grondstoffen, diverse kruiden en specerijen.

Meer ►



Afbeelding

Varkensvlees

Ons varkensvlees is van Hollandse bodem. Eerlijk en direct, nuchter en puur, zonder poespas. Het varkensvlees is afkomstig van bijzonder gezonde varkens die dagelijk een heerlijk kruidenmengsel krijgen. Uw dagelijkse maaltijd krijgt extra smaak met ons topkwaliteit varkensvlees.


IN ONS ASSORTIMENT

haaskarbonade - ribkarbonade - schouderkarbonade - varkenshaas - filetlap - speklap - hamlap - varkenslap - varkenspoulet - varkensrollade - varkenslever - krabbetjes - schnitzel blank - schnitzel gepaneerd - gepaneerde hamburger - shoarma - verse worst - gehakt cordon bleu - slavink - gemengd gehakt


Rundvlees

Al het rundvlees is afkomstig van onze eigen runderen. Wij voeden ze zelf of en mesten ze zelf af. De runderen worden in een kleinschalig slachthuis geslacht  met respect en zorg. Wij weten dus wat voor vlees wij in de kuip hebben.


IN ONS ASSORTIMENT

gekruid gehakt - mager rundergehakt - runderworst - runderhamburger - bieflap - braadlap - sukadelap - lendelap - riblap - runderstooflap - tartaar - runder poulet - runderschnitzel - kogelbiefstuk - haasbiefstuk - hacheevlees - rundervink - entrecôte - rib-eye - runder cordon bleu

Afbeelding


Afbeelding

Lamsvlees

Lamsvlees geeft met zijn specifieke smaak een culinair tintje aan uw diner. Wilt u uw lamsvlees echt tot zijn recht laten komen gebruik dan rozemarijn en tijm bij de bereiding. Eventueel kunt u daar ook nog marjolein aan toevoegen.


IN ONS ASSORTIMENT

lamsvlees - lams suddervlees  - hele lamsbout - lamsboutschijven - lamskotelet - lamsracks - lamsgehakt


Kip

Kippenvlees is bijzonder veelzijdig. Het kan op verschillende manieren bereid worden. Daarnaast kunt u het op alle mogelijke manieren combineren. Kippenvlees is gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipdijvlees of de (h)eerlijke ambachtelijke kipschnitzels.

Geen tijd om te koken? Bij ons kunt u ook terecht voor heerlijke gegrilde kipproducten!


IN ONS ASSORTIMENT

Alle kipproducten zijn naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

hele kip - kipfilet - kipfiletschitzel - kippenbout - voorgebraden kuikenbout - drumsticks - kipsaté - kip op stok - gerookte kipfilet - kip in braadzak - kippendijfilet - kipshoarma

Afbeelding


Afbeelding

Wild en gevogelte

Wild is een natuurprodukt, daarom raden wij u aan van te voren te informeren of uw keus op voorraad is.

Denk bijvoorbeeld aan hertenbiefstuk, tamme eendenfilet (canard en canette), wild zwijnkotelet, hazenbouten en wildpeper.


Weiderij

Het lekkerste vlees met de zilte smaak van de Wadden. ​​​​​​​Sinds 2 februari verkrijgbaar in onze winkel.

Slagerij Smit uit Ternaard biedt Ambachtelijk Vlees

Het lekkerste vlees met zilte smaak van de Wadden gaat over de toonbank bij Slagerij Smit. Het vlees is afkomstig van runderen die worden geweid in samenwerking met zowel maatschap Mts. J. de Graaf (gevestigd op 't Skoar 2 te Ternaard) en Ecolana. Dit gebeurt in het kweldergebied van Staatsbosbeheer nabij de Holwerter Pier. Slagerij Smit doet dit onder de naam Weiderij.

De runderen, van het ras Belgisch Witblauw, beheren dit gebied en ontwikkelen zich hier op natuurlijke wijze. “De runderen kunnen in het kweldergebied genieten van een grote diversiteit aan zilte grassen en kruiden, waardoor het vlees een heerlijke smaak krijgt”, aldus Klaas Theo Smit van Slagerij Smit. Wij van Slagerij Smit uit Ternaard zorgen voor de verwerking van de runderen en zijn vanaf begin februari begonnen met de verkoop van dit vlees.

Naast het vlees van Weiderij bieden wij u ook geselecteerd vlees van eigen runderen, opgegroeid op Friese bodem. Met zorg en toewijding zorgen wij ervoor dat al ons vlees van optimale kwaliteit is. Wekelijks maken wij vele worstsoorten en vleeswaren in onze slagerij. Alle producten worden gemaakt van verse grondstoffen, diverse kruiden en specerijen.

Lees meer op www.weiderij.nl.

Afbeelding


Slagerij Smit

Nieuwbuurt 48
9145 RM Ternaard

0519-571351
info@slagerijsmitternaard.nl

KVK 66417767
BTW

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
Zondag Gesloten

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, u kunt hiernaar vragen (bij aankoop) in onze winkel of diens medewerkers.

Over ons

Wij hebben een eigen worstmakerij waar al onze soorten worst en vleeswaren gemaakt worden. Zo zijn bijvoorbeeld onze bekroonde Rookworsten, de Achterham, de Runderrookvlees en niet te vergeten de wel bekende Friese Droge Worst soorten een topper die in wijde omgeving geroemd worden. Wij zijn voortdurend met productontwikkeling bezig, zodat wij trends kunnen volgen en vernieuwende specialiteiten kunnen leveren.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.